|
|
Nivo: Advanced Member Grupe: Moderator
Registovan: 3/22/2008 Odgovora: -85 Bodova: 34 Lokacija: Beograd
|
Poštovani kandidati, Hvala na ukazanom poverenju, registraciji i kandidaturi za političku funkciju u budućoj političkoj stranci Samo sloga Srbiju spasava. Logujte se i kliknite na link O meni http://www.esrbija.org/mypresentation.aspx Unesite sliku dimenzija 150 x 200 px U polju Prezentacija unesite tekst o sebi, vaš politički program i planirane aktivnosti. Posetite stranu eSrbija http://www.esrbija.org/esrbija.aspx i pogledajte prezentacije drugih kanditata sa vaše opštine, kontaktirajte ih preko foruma i planirajte buduće političke aktivnosti. Bitno je da imamo što više jakih opštinskih odbora jer samo njihovom sinergijomo možemo uspeti. Do tad pozovite prijatelje i poznanike da se registruju, podrže vašu kandidaturu ili da se i oni kandiduju. Računajte da će za vašu stvarnu kandidaturu na izborima biti potrebno 30 potpisa za odbornika i 40 potpisa za poslanika. Složno napred !
|
|
Nivo: Newbie Grupe: Member
Registovan: 12/2/2009 Odgovora: 1 Bodova: 3 Lokacija: Valjevo
|
Pozdrav za Vladu i sve clanove od novog clana iz Valjeva!
|
|
Registovan: 11/16/2009 Odgovora: 9 Bodova: 27 Lokacija: Beograd
|
Zoran1961 je napisao/la:Pozdrav za Vladu i sve clanove od novog clana iz Valjeva! Dobro nam dosao Zorane, zajedno smo jači! :d/
|
|
Registovan: 9/29/2009 Odgovora: 2 Bodova: 6 Lokacija: Lazarevac
|
Pozdrav Vlado! Nadam se da ce SSSS uspeti da ostvari svoj cilj a svi kandidati koji prodju kandidaturu, pomoci gradjanima i uspeti da urade ono sto niko do sada nije!
|
|
Registovan: 9/29/2009 Odgovora: 2 Bodova: 6 Lokacija: Lazarevac
|
Pozdrav za sve clanove SSSS iz Lazarevca. Lekic
|
|
Nivo: Advanced Member Grupe: Moderator
Registovan: 3/22/2008 Odgovora: -85 Bodova: 34 Lokacija: Beograd
|
terminator555 je napisao/la:Pozdrav Vlado! Nadam se da ce SSSS uspeti da ostvari svoj cilj a svi kandidati koji prodju kandidaturu, pomoci gradjanima i uspeti da urade ono sto niko do sada nije! To zavisi isključivo od vas Ja sam učinio što je do mene, učiniću još (pokrenuti tv reality show za izbor predsednika stranke), ali morate se malo više angažovati u pozivanju prijatelja i poznanika da se priključe, glasaju za vas ili kandiduju.
|
|
Registovan: 11/7/2009 Odgovora: 4 Bodova: 12 Lokacija: Beograd
|
Jel postoji neki alternativni naziv za stranku. Ipak ovo Samo sloga Srbiju spasava nema prizvuk kakav bi trebalo da ima.
|
|
Registovan: 11/2/2009 Odgovora: 4 Bodova: 12 Lokacija: KRAGUJEVAC
|
kako je moguce da me savetujete svi koji su clanovi ove stranke sta je najbolje da uradim za sve nas icicu po svim gradovima srbije deliti narodu letkice sedeti u svim gradovima u centru grada danima kad budem bio slobodan pokusacu da uverim sve ljude da se pridruze nama i da veruju u nas angazovacu se maksimalno samo nisam toliko mocan sam da smislim sta narodu da pricam kako da pomognemo srbiji pa vas zato molim pisite mi svega sto se setite pametnog da bih skupio dovoljno stvari da izadjem pred narod i popricam sa njima voleo bih da se savetujem sa svim clanovima ove stranke i pomognu mi za dalji rad verujte mi da cu dati sve od sebe ako se budemo dogovorili kako sve to da pokrenem pozdrav za sve clanove iz svih gradova..
|
|
|
Guest |