|
|
Nivo: Advanced Member Grupe: Member
Registovan: 9/23/2009 Odgovora: 35 Bodova: -71 Lokacija: Bor
|
Kod nas u Boru je likvidirano tri firme , 200 radnika je ostalo bez posla ,a meni je ovo druga firma i opet bez posla . Uprethodnoj firmi fabrika je gurnuta u stecaj i prodata a jos je u stecaju ,gde nam duguju 14 LD . trebalo bi da izjurimo svu ovu vlast na Goli otok .
|
|
|
saznala sam da su i sudovi u Boru korumpirani
|
|
Nivo: Advanced Member Grupe: Moderator
Registovan: 3/22/2008 Odgovora: -85 Bodova: 34 Lokacija: Beograd
|
Pravo je pitanje da li postoji državna firma ili institucija koja nije korumpirana
|
|
Registovan: 10/1/2009 Odgovora: 59 Bodova: -512 Lokacija: Ruma
|
Mi smo danas ocistili Glavnu Ulicu Opstine Ruma pod sloganom SSSS Ocistimo Srbiju,a niko ovde ni HVALA
Ljubisa Kovacevic
|
|
Nivo: Member Grupe: Member
Registovan: 8/28/2009 Odgovora: 12 Bodova: -61 Lokacija: Vranje
|
|
|
|
Kod nas u Boru treba ocistiti nesposobno rukovodstvo u JK preduzeceToplana , docekali pocetak grejne sezone bez glavnog energenta za grejanje a to je ugalj iz Kolubare ,ustvari nema nikakvog uglja . Dragi moji gradjani budimo slozni i organizujmo se preko skupstina stanara i ne placajmo ono sto nemamo a to je grejanje, maj mesec je daleko .
|
|
Registovan: 10/1/2009 Odgovora: 59 Bodova: -512 Lokacija: Ruma
|
Ninovranje je napisao/la: Da da eto sa sve Metlama stizemo i kod vas da vam damo primer
Ljubisa Kovacevic
|
|
|
dojdite docekacemo vas sa hladnim radijatorima ali toplim srcem .:d/
|
|
|
Danas krecu tople pribe za pocetak grejne sezone u Boru ,kazu da ima pucanja ali normalizacija bice do vikenda . u starom centru grada nema hladni su radijatori .
|
|
|
U Boru grejanja nema vec 3 dana a spoljna temperatura je -1 danasnja vrednost i pored smene rukovodstva kolaps u toplani .
|
|
|
Od pocetka grejne sezone u Boru je grejanje bilo samo 2 dana , kazite mi dali jos u nekom gradu postoji taj problem ? kako da se izborimo sa tim problemom , za stan od 44 km placamo 2,400 .dinara cele godine a na kraju moramo da grejemo drugim nacinom stanove ima li kraja ovom ...
|
|
Nivo: Newbie Grupe: Member
Registovan: 11/16/2009 Odgovora: 9 Bodova: 27 Lokacija: Beograd
|
dudili je napisao/la:Od pocetka grejne sezone u Boru je grejanje bilo samo 2 dana , kazite mi dali jos u nekom gradu postoji taj problem ? kako da se izborimo sa tim problemom , za stan od 44 km placamo 2,400 .dinara cele godine a na kraju moramo da grejemo drugim nacinom stanove ima li kraja ovom ... razmatra se problem kako isključiti samo neplatišu a da ostale ne isključe, ko pominje redovno i kvalitetno grejanje?! UŽAS jednom rečju
|
|
|
Guest |